WERKWIJZE

Onwijs tof dat jij/jullie voor Danique Wilens Fotografie gekozen hebben! En dan..

 

We komen samen een datum overeen en de locatie waar de reportage zal plaatsvinden. Wanneer jullie mij als fotograaf geboekt hebben, gaan jullie akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn terug te vinden op de website onder informatie >  'Algemene voorwaarden'. 

Indien gewenst kan ik een mail met kledingadvies en tips sturen. In de mail zal ik ook wat vragen stellen, omdat ik jullie graag beter wil leren kennen. Deze informatie zal ik tijdens de reportage inzetten.

Tijdens de reportage vind ik het belangrijk om jullie op je gemak te stellen, niet iedereen voelt zich prettig voor een lens en dat is begrijpelijk. Ik heb een workshop 'moment design' gevolgd om ontspanning en plezier in een reportage te brengen. Soms hebben jullie gesprekken voor mijn lens die jullie thuis minder snel voeren. Fotograferen is mijn passie en ik hoop mijn enthousiasme dan ook over te brengen op jullie & dit terug te zien in de foto's.

Na de reportage ga ik aan de slag met jullie foto's, deze worden bewerkt en binnen 3 weken krijgen jullie toegang tot een beveiligde omgeving. In een mail worden jullie doorverwezen naar een andere pagina met een link en wachtwoord. Afhankelijk van het gekozen pakket, kunnen jullie een bepaald aantal foto's zelf uitkiezen. Zijn er meer foto's die jullie leuk vinden? Geen probleem, voor een meerprijs kunnen ook deze gedownload worden. Alle foto's zijn ook te downloaden tegen een speciaal gereduceerde prijs.

Ook is het mogelijk om jezelf of iemand anders te verrassen met een mooi product van professionele kwaliteit. Denk hierbij aan afdrukken op canvas, hout, plexiglas e.d., sleutelhangers, mooie doosjes met fotoafdrukken/polaroids om weg te geven of andere originele cadeau's!

WERKWIJZE

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 BY DANIQUE WILENS FOTOGRAFIE

Danique Wilens Fotografie, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Almelo, Overijssel, Nederland, Bruidsfotograaf, loveshoot, reportage, Gelderland, bruidsfotografie, wedding, newborn, loveshoot, liefde, koppels, familie, zwangerschap, baby, paard, paarden, black, fotografie, helder, romantisch, warm, spontaan, ongedwongen, sfeer, ontspannen, moment design, bruiloft, huwelijk, hond, honden, kind, peuter, cakesmash, buiten, natuur, professioneel, fotoafdruk, canvas, afdrukken, plexiglas, hout, model, digitaal, natural white..