top of page

A B O U T   D A N I Q U E

DaniqueWilensFotografie-8692.jpg

Geboren in Enschede (1991), maar getogen in het mooie Haaksbergen. Hier woon ik samen met mijn man Rick en onze York Mira. Deze dame is ook echt een terriër en een lekkere zelfstandig boef. Daarnaast houd ik zielsveel van alles rondom het paard, ik rijd sinds 2008 een verzorgpaard en heb sinds 2018 mijn eigen paarden gehad. Op dit moment heb ik een stoere zwarte merrie van 5 jaar oud; Moorlands Milly. Wat verder onwijs belangrijk is in mijn leven, zijn mijn lieve vrienden en familie, shoppen, Latte Macchiato's en mijn Canon camera. Ook heb ik een ONWIJZE liefde voor goed & lekker eten, een echte Bourgondiër kan ik mijzelf wel noemen. Als ik mezelf zou omschrijven in een paar woorden: echtgenote, Crohn patiënt, no nonsense, amazone, spontaan, perfectionist, streber, schildklier probleempje, loyaal, kluns, impulsief, doener, allergieën, analytisch, sociaal, amicaal, clown, begeleider, empathisch, daadkrachtig, eerlijk, 'wimpie' < zegt mijn man ;).

 

Na mijn studie HBO Sociaal Juridische Dienstverlening aan het Saxion in Deventer ben ik mij gaandeweg gaan richten op wat ik echt leuk vind en bovenal voldoening uithaal. Dat is toch echt wel de fotografie. Dit doe ik dan ook vanaf 2014 met heel veel plezier. Alles wat ik verdiende, investeerde ik weer in betere apparatuur en in workshops. Daarnaast heb ik vanuit het werken bij een zelfstandig bestuursorgaan een gewaagde carrièreswitch gemaakt naar de zorg en werk nu in het sociale domein. Ik werk met en help graag in het dagelijkse leven mensen. 

Mijn fotografie kenmerkt zich door de luchtige en heldere stijl. Ik houd van spontaniteit in mijn foto's en wil jullie graag op jullie gemak stellen. Daarbij is een relaxte en ontspannen sfeer van belang en ga ik op zoek naar de spontane momenten, maar ook naar de kleine details. 

 

Foto's waar jullie trots op zijn, dat is mijn doel!

bottom of page